Η IT Concept ανέλαβε την τεχνική κάλυψη του συνεδρίου “Heart Vessels & Stroke 2016”

Στις 22-24 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel Athens, το συνέδριο “Heart Vessels & Stroke 2016”, υπο την αιγίδα της Ελληνικής Καριολογικής Εταιρείας. Αντικείμενο του συνεδρίου ήταν να παρουσίασει όλες τις νεώτερες εξελίξεις στο χώρο της καρδιοαγγειακής ιατρικής που συνέβησαν κατά το έτος 2015. Το περιεκτικό επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου περιλάμβανε όλες τις εξελίξεις της ιατρικής τεχνολογίας και τα σχετιζόμενα με αυτή κοινωνικο-οικονομικά θέματα, μια καινοτομία που ήταν ίδεα του Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Π. Βάρδα. Την οργάνωση του συνεδρίου ανέλαβε η KOSMOS TRAVEL , εταιρεία ηγέτης για περισσότερα από 35 χρόνια στους τομείς του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η ΙΤ Concept Α.Ε., με την πολυετή εμπειρία της στην τεχνική κάλυψη συνεδρίων και εκθέσεων, εφάρμοσε στο συνέδριο το ολοκληρωμένο σύστημα Καταγραφής & Διαχείρισης επισκεπτών συνεδρίων και εκθέσεων Confie, επιτυγχάνοντας έτσι την άρτια διεξαγωγή του συνεδρίου. Μέσω του Confie, η καταγραφή και διαχείριση της επισκεψιμότητας των συνέδρων έγινε γρήγορα και εύκολα. Κάθε σύνεδρος ταυτοποιήθηκε με κωδικό barcode και κατά την είσοδό του στο σημείο υποδοχής του συνεδριακού χώρου, με την χρήση barcode scanner, έγινε γρήγορα και εύκολα η εισαγωγή του καθώς επίσης, καταγράφηκε η ώρα εισόδου/εξόδου από την αίθουσα διεξαγωγής του συνεδρίου. Κατά αυτό το τρόπο, το πρόγραμμα κατέγραψε και επεξεργάστηκε όλες τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του συνεδρίου και εξέδωσε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία.

Ορισμένες από τις δυνατότητες του Confie είναι:

  1. Πλήρης Καταγραφή Συνέδρων με barcodes
  2. Περιβάλλον Web ‐ Διαλειτουργικότητα
  3. Παρουσιολόγιο ανά αίθουσα
  4. Διαχείριση επαφών
  5. Δημιουργία χρηστών
  6. Διαχείριση γραμματείας
  7. Εύχρηστη πλοήγηση & σύνθετη αναζήτηση
  8. Καταχώριση διάρκειας προγραμματισμένων εκδηλώσεων
  9. Δυνατότητα εφαρμογής εταιρικής ταυτότητας ανα Συνέδριο
  10. Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας ανά ημερομηνία και εκδήλωση

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα πλήρης επεκτασιμότητας σε mobile συσκευές, με την μορφή application, συνεπώς οι σύνεδροι «κατεβάζοντας» την εφαρμογή, παραμένουν πάντα ενήμεροι για όλες τις εκδηλώσεις και πληροφορίες του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Confie, επισκεφτείτε το https://www.itconcept.gr/confie