Η IT Concept στην HORECA 2017

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, η IT Concept σχεδιάζει και αναπτύσσει λύσεις τεχνολογίας και εφαρμογές ΙΤ που εστιάζουν στην ενίσχυση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται κυρίως στον ξενοδοχειακό τομέα.

Σήμερα, η εταιρεία δίνει το παρών σε μια διοργάνωση –θεσμό- στην φετινή HORECA. Μαζί με τους στρατηγικούς συνεργάτες της LEMCO και Smart In, παρουσιάζει (στο Hall 3, Stand B35) τα βραβευμένα, πρωτοποριακά προϊόντα OCG (Optimized Communication Gateway) και WeeFee που βρίσκουν την απόλυτη εφαρμογή τους σε επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης με το να ενισχύουν την επικοινωνία με τον πελάτη, το επίπεδο εξυπηρέτησης και την ικανοποίησή του και κυρίως με το να μειώνουν το λειτουργικό κόστος προβολής και επικοινωνίας και να δημιουργούν νέες πηγές εσόδων.

“Το OCG και το WeeFee γεννήθηκαν σαν concepts από την ανάγκη εξυπηρέτησης των αναγκών των ξενοδόχων και εξελίσσονται –φτάνοντας πλέον στην 3η γενιά- σε πολύ στενή συνεργασία με τις επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε ότι η HORECA αποτελεί την κατεξοχήν διοργάνωση για να δείξουμε σε περισσότερους επιχειρηματίες πως μπορούν να επωφεληθούν από τις τεχνολογικές λύσεις που έχουμε σχεδιάσει και προσφέρουμε από κοινού με τους συνργάτες μας” σημείωσε ο Δ/νων Σύμβουλος της IT Concept Αλέξης Χριστοδουλάκης.Screen Shot 2017-02-12 at 10.27.52