Μετάνιωσες που έστειλες αυτό το email; Δες πώς μπορείς να το πάρεις πίσω!

Η Google έρχεται να σώσει την αξιοπρέπειά σας, επιτρέποντάς σας να ακυρώσετε την αποστολή ενός email που στείλατε κατά λάθος. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε.

Πατήσατε το send και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου συνειδητοποιήσατε ότι το στείλατε σε λάθος άνθρωπο; Στείλατε το email όπου βρίζετε το αφεντικό σας, στο ίδιο το αφεντικό σας;

Οποιο λάθος κι αν κάνατε, μην ανησυχείτε υπάρχει λύση.

Αρκεί να έχετε gmail…

Η Google μόλις πρόσθεσε ένα νέο κουμπί, το «undo send» το οποίο επιτρέπει στους ανθρώπους να πάρουν πίσω ένα e-mail που έστειλαν κατά λάθος!

Αυτή η επιλογή εμφανίζεται και σας επιτρέπει να ακυρώσετε την αποστολή του email μέχρι και 30 δευτερόλεπτα αφού το στείλετε. Μετά από αυτό το χρονικό διάστημα, δεν υπάρχει επιστροφή…

Ουσιαστικά, το gmail κρατά το μήνυμα για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, και στη συνέχεια το αφήσει να πάει στον προορισμό του.

Οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν τη δυνατότητα μέσα από τησελίδα ρυθμίσεων στο Gmail, κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις πάνω δεξιά στην οθόνη, στη συνέχεια πατήστε Γενικά και στη συνέχεια πατήστε εκεί που λέει αναίρεση αποστολής.

Πηγή: www.thetoc.gr