Ο Αλέξης Χριστοδουλάκης συμμετείχε ως Πρόεδρος στην επιστημονική συζήτηση “Ψηφιακή Υγεία & Καρδιαγγειακή Ιατρική”

Για άλλη μια φορά η IT Concept ήταν παρούσα σε μια σημαντική διοργάνωση για την υγεία και τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της IT Concept, Αλέξης Χριστοδουλάκης συμμετείχε ως Προεδρεύων στη συζήτηση με θέμα “Ψηφιακή Υγεία και Καρδιαγγειακή Ιατρική” στο πλαίσιο του Διεθνούς Καρδιολογικού Συνεδρίου με τίτλο «Heart Vessels & Stroke» που διεξήχθη στις 27 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, που διοργάνωσε η Kosmos Travel υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Ερευνας συμμετείχαν σημαντική ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παρουσιάστηκαν μεταξύ άλλων, οι πρόσφατες εξελίξεις και καινοτομίες μέσω των νέων ψηφιακών τεχνολογιών.

Ο Αλέξης Χριστοδουλάκης σημείωσε: «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προσωπικά στον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Καρδιαγγειακής Έρευνας Καθηγητή κ. Πάνο Βάρδα για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω ώς Προεδρεύων σε ένα τόσο σημαντικό συνέδριο.

Ταυτόχρονα, θέλω να συγχαρώ την Kosmos Travel και την Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Ερευνας για την εξαιρετική διοργάνωση ενός ακόμη επιστημονικού συνεδρίου, καθώς και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη τους με την επέκταση της συνεργασίας μας για 8η συνεχή χρονιά.

«Για όλους εμάς στην IT Concept, αλλά και για εμένα προσωπικά αποτελεί τιμή η συμμετοχή και συνεργασία σε διακεκριμένες επιστημονικές διοργανώσεις σαν την προαναφερθείσα. Τέλος, δεσμεύομαι ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί ανάλογων θετικών πρωτοβουλιών που στόχο έχουν την πρόοδο της επιστήμης για την βελτίωση της υγείας όλων μας.»