Ποτέ άλλοτε η εύρεση & πώληση ακινήτων δεν ήταν πιο εύκολη!

Το Cubic είναι μια πρωτοποριακή ολοκληρωμένη εφαρμογή διαχείρισης ακινήτων, με αυτοματοποιημένη συσχέτιση ζήτησης, προσφοράς και συναλλασσόμενου.

Δυνατότητες Εφαρμογής

Το Cubic αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση και παρακολούθηση των ακινήτων σας. Από την καταχώρηση των ακινήτων και την εκτύπωση των εντολών υπόδειξης & ανάθεσης, μέχρι την καταχώρηση των αγοραστών/πωλητών, την αυτόματη σύνδεση τους και την καταχώριση των πωλήσεων/ενοικιάσεων.

Διαχείριση Πελατολογίου

Καταχωρήστε τα πλήρη στοιχεία τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών αλλά και των άλλων επαφών σας ανά καρτέλα και κατηγοριοποιήστε το πελατολόγιό σας ανά πωλητή, ενδιαφέρομενο και κατασκευαστή.

 

Διαχείριση Χρηστών

Δημιουργήστε χρήστες με πολλαπλά επίπεδα (διευθυντής, υποδιευθυντής, γραμματεία κλπ) και κάντε αντιστοίχιση χρηστών ανά περιοχή. Επιπλέον, το Cubic είναι διαδικτυακή εφαρμογή, κατά συνέπεια δίνει τη δυνατότητα ταυτόχρονης χρήσης από πολλούς υπολογιστές.

 

Ενέργειες ανα πελάτη

Διατηρήστε ιστορικό ανά πελάτη και πραγματοποιήστε ενέργειες προώθησης και επικοινωνίας.

Ο Χρήστης

Ακίνητα

Διαχείριση ακινήτων

Καταχωρήστε γρήγορα και εύκολα όλα τα στοιχεία και χαρακτηριστικά ενός ακινήτου, όπως το είδος του (διαμέρισμα, κατάστημα, κλπ), το εμβαδόν, την τιμή κλπ. Αποθηκεύστε κάθε είδους αρχείο (PDF, Doc, Excel, jpg) που αφορά το ακίνητο. Το σύστημα κάνει αυτόματα την συσχέτιση με όλους τους ενδιαφερόμενους που ταιριάζουν στο ακίνητο.

 

Απεριόριστες φωτογραφίες σε κάθε ακίνητο

Σε κάθε ακίνητο υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης απεριόριστου αριθμού φωτογραφιών και επεξεργασίας αυτών με Photo Editor, καθώς και την σύνδεσή του με Google maps.

Αυτόματες Διασταυρώσεις
Δυνατότητα αυτόματης διασταύρωσης από όλες τις καρτέλες ανάμεσα σε ζήτηση και προσφορά, σε ακίνητο και πελάτη.

Ευκαιρίες Πώλησης
Σας παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης δυνητικών πελατών (Ενοικιαστές / Πωλητές Ακινήτων), με πλήρη στοιχεία και λεπτομέρειες (π.χ. οικονομικές προσφορές, τηλεφωνικές κλήσεις, συναντήσεις κ.α.), για μελλοντική προσέγγιση.

Εισαγωγή Ζητήσεων
Καταχωρείστε στο σύστημα γρήγορα και εύκολα τις αιτήσεις των αγοραστών. Το σύστημα αυτόματα θα εμφανίσει την λίστα με όλα τα ακίνητα που ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά της ζήτησης.

Δυναμικός Μηχανισμός Αναζήτησης

Αναζητήστε ακίνητα, αιτήσεις, πελάτες με όποιους περιορισμούς επιθυμείτε π.χ. ανά κατηγορία, ανά περιοχή, ονομαστικά κλπ.

Εκτυπώσεις

Η εφαρμογή μπορεί να τυπώσει για κάθε ακίνητο ή αγοραστή εντολές υπόδειξης και ανάθεσης, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία

 

Αυτόματη Δημιουργία αγγελιών και μηχανισμός ενημέρωσης portals

Με την καταχώρηση του ακινήτου, το σύστημα δημιουργεί αυτόματα σε ελληνικά και αγγλικά, την αγγελία που επιθυμείτε να  δημοσιευθεί και να καταχωρηθεί στα portals προβολής αγγελιών, όπως xe.gr , spitimou.gr, spitogratos.gr, spiti24.gr κ.α. Ένα διαχειριστικό για το website της εταιρείας χωρίς να είναι ένα απλό προκαθορισμένο Template.

 

Στατιστικά και Στόχοι ανά Διαχειριστή

Πλήρες σύστημα αναλυτικών αναφορών και στατιστικών, τόσο συγκεντρωτικών, όσο και ανά πωλητή ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι ενημερωμένοι όλοι οι συνεργάτες σας.

Επιπλέον Δυνατότητες

Σύστημα αποστολής emails & sms

Δυνατότητα αυτόματης αποστολής ειδοποιήσεων σε επιλεγµένους αποδέκτες, είτε με την μορφή email είτε με sms. Με τον τρόπο αυτό, διασφαλίζετε άµεση και αποτελεσµατική ενηµέρωση των καταλλήλων αποδεκτών.

Ημερολόγιο Εργασιών και συγχρονισμούς ημερολογίου με Google Calendar

Καταγράψτε και οργανώστε όλες τις εργασίες σας, στο ημερολόγιο εργασιών.