ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ΚΙΝΗΤΩΝ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Επενδύοντας στην πληροφορική,
επενδύετε στην επόμενη μέρα της επιχείρησης σας

Οι διαδικτυακές εφαρμογές απλοποιούν τις καθημερινές επαγγελματικές δραστηριότητες και στην IT Concept προσαρμόζουμε το διαδίκτυο στα μέτρα σας.  Αναπτύσσουμε δικτυακές εφαρμογές που καλύπτουν κάθε λειτουργική απαίτηση της επιχείρησής σας. Η αλληλεπίδραση με το διαδίκτυο είναι πλέον δεδομένη και οφείλει να είναι ευέλικτη.

Εφαρμογές για

smartphones & tablets. 

To πιο δυναμικό κοινό στο χώρο του διαδικτύου

Εκμεταλλευτείτε τους 1,7 δισεκατομμύρια χρήστες smartphones και tablets που έχουν συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο και τις υπηρεσίες του. Ενημερώστε τους χρήστες για τα προϊόντα σας και προωθείστε τις υπηρεσίες σας κάθε στιγμή. Στην IT Concept αναπτύσσουμε εφαρμογές για Smart Phones και Tablets συσκευές με την μορφή, Νative Applications για λειτουργικά iOS (IPHONE/ IPAD) και Android με τη δυνατότητα χρήσης ακόμα και εκτός διαδικτύου μετά την εγκατάστασή τους.

Online Booking System

Μετατρέψτε τις επισκέψεις στην ιστοσελίδας σας σε κρατήσεις.

Στην IT Concept έχουμε αναπτύξει ένα πρωτοποριακό αυτόνομο σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας, να προχωρήσουν εύκολα και με ασφάλεια σε μια κράτηση.

Το σύστημα ηλεκτρονικών κρατήσεων είναι σχεδιασμένο ώστε να:

 • γίνεται ενημέρωση της διαθεσιμότητας σε πραγματικό χρόνο
 • παρέχεται η απαραίτητη ασφάλεια και αξιοπιστία τόσο στον χρήστη όσο και στην επιχείρησή σας
 • πραγματοποιούνται Online πληρωμές μέσω τραπεζών και PayPal
 • άμεση αποστολή αυτόματου ενημερωτικό e-mail για την ολοκλήρωση της συναλλαγής και την κατοχύρωση της κράτησης

Customer Relationship

Management

Γνωρίστε και διαχειριστείτε τους πελάτες σας με την εφαρμογή Customer Relationship Management της IT Concept και αυξήστε την παραγωγικότητα της εταιρείας σας. Καταχωρήστε, οργανώστε και παρακολουθήστε τις κινήσεις του πελατολογίου σας, τις ευκαιρίες πώλησης, τις οικονομικές σας προσφορές καθώς και τις διαφημιστικές εκστρατείες.

Η εφαρμογή Πελατειακών Σχέσεων (Customers Relationship Management) είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη στις δικές σας απαιτήσεις.

Σας παρέχει τη δυνατότητα να :

 • καταχωρείτε πελάτες, προμηθευτές με πλήρη στοιχεία
 • διαμορφώνετε τις οικονομικές σας προσφορές
 • παρακολουθείτε τις οικονομικές σας ροές
 • αποτυπώνετε την αποδοτικότητα της επιχείρησής σας
 • παρακολουθείτε τις διαφημιστικές ενέργειες/ εκστρατείες
 • αποστέλλετε μαζικά newsletters και e-mails
 • καταχωρείτε την καθημερινή δραστηριότητα της επιχείρησής σας
 • διατηρείτε ημερολόγιο για την καταγραφή των καθημερινών δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας

E-Surveys

Έρευνα σε πραγματικό χρόνο

Η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει ένα αξιόπιστο εργαλείο για την διεξαγωγή ερευνών μέσω διαδικτύου. Επιγχάνετε γρήγορη συλλογή των ερωτηματολογίων και γραφική αναπαράσταση των στατιστικών αποτελεσμάτων.  Κάντε την έρευνα για την ικανοποίηση των πελατών σας εύκολη υπόθεση.

Digital Signage

Αιχμαλωτήστε τα βλέμματα

Το Digital Signage είναι η τελευταία τάση της τεχνολογίας και παρέχει τη διαχείριση και προβολή ψηφιακού περιεχομένου σε επιλεγμένους χώρους. Ενημερώστε στοχευμένα τους πελάτες/επισκέπτες σας για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και βελτιώστε την εμπειρία τους.

Info Kiosk

Διαδραστική πληροφόρηση

Τα Interactive Info Kiosk διαθέτουν οθόνες αφής και έχουν δημιουργηθεί ώστε να προβάλλονται οι απαραίτητες οπτικοακουστικές πληροφορίες, μέσα από ένα φιλικό προς τον χρήστη περιβάλλον αλληλεπίδρασης. Αποτελούν ένα διαδραστικό μέσο ενημέρωσης και απευθύνονται κυρίως σε συνέδρια, εκθέσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, επιχειρήσεις που επιθυμούν να διαθέτουν ένα μέσο αλληλεπίδρασης του κοινού με τα προϊόντα/υπηρεσίες τους.

Webinar

Εκπαίδευση χωρίς σύνορα

Βρισκόμενοι πάντα ένα βήμα μπροστά από τα δεδομένα της εποχής, η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη σχεδίαση και τεχνική υποστήριξη, της κατάλληλης πλατφόρμας για την επιτυχή διεξαγωγή ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.