Τεχνικη κάλυψη συνεδριου Pulse & Cardio Electrics 2018 με λογισμικό CONFIE

Με εξαιρετική χαρά η καρδιολογική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου Κρήτης διοργάνωσε και φέτος το 27ο ετήσιο εκπαιδευτικό της συνέδριο “Pulse & Cardioelectrics 2018”.

Όλα τα χρόνια λειτουργίας της κλινικής μας, το Pulse αναμφισβήτητα οριοθέτησε τους κεντρικούς άξονες εκπαίδευσης στην Καρδιολογία και αποτέλεσε επιστημονικό χώρο έκφρασης νέων ιδεών και καινοτομιών.

Μετά από 27 συνεχή χρόνια επιτυχημένης πορείας και το φετινό συνέδριό μας ήταν προσανατολισμένο να προσφέρει εξειδικευμένη και σφαιρική γνώση στους συμμετέχοντες.

Φιλοδοξία και στόχος μας ήταν να παρουσιάσουμε όλες τις νεότερες εξελίξεις στο χώρο της διεθνούς καρδιοαγγειακής ιατρικής, αυτές που επηρεάζουν ουσιαστικά την κλινική πράξη, ενώ παράλληλα στο πρόγραμμα συμπεριλάβαμε καινοτόμες τεχνικές, πρωτοποριακές συσκευές και νεότερες φαρμακευτικές θεραπείες, στοιχεία που καθορίζουν τη σύνολη υψηλή ποιότητα κάθε συνεδρίου.

Η ΙΤ Concept Α.Ε., με την πολυετή εμπειρία της στην τεχνική κάλυψη συνεδρίων και εκθέσεων, εφάρμοσε στο συνέδριο το ολοκληρωμένο σύστημα Καταγραφής & Διαχείρισης επισκεπτών συνεδρίων και εκθέσεων Confie, επιτυγχάνοντας έτσι την άρτια διεξαγωγή του συνεδρίου. Μέσω του Confie, η καταγραφή και διαχείριση της επισκεψιμότητας των συνέδρων έγινε γρήγορα και εύκολα. Κάθε σύνεδρος ταυτοποιήθηκε με κωδικό barcode και κατά την είσοδό του στο σημείο υποδοχής του συνεδριακού χώρου, με την χρήση barcode scanner, έγινε γρήγορα και εύκολα η εισαγωγή του καθώς επίσης, καταγράφηκε η ώρα εισόδου/εξόδου από την αίθουσα διεξαγωγής του συνεδρίου. Κατά αυτό το τρόπο, το πρόγραμμα κατέγραψε και επεξεργάστηκε όλες τις κινήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του συνεδρίου και εξέδωσε πολύτιμα στατιστικά στοιχεία.

Ορισμένες από τις δυνατότητες του Confie είναι:

  1. Πλήρης Καταγραφή Συνέδρων με barcodes
  2. Περιβάλλον Web ‐ Διαλειτουργικότητα
  3. Παρουσιολόγιο ανά αίθουσα
  4. Διαχείριση επαφών
  5. Δημιουργία χρηστών
  6. Διαχείριση γραμματείας
  7. Εύχρηστη πλοήγηση & σύνθετη αναζήτηση
  8. Καταχώριση διάρκειας προγραμματισμένων εκδηλώσεων
  9. Δυνατότητα εφαρμογής εταιρικής ταυτότητας ανα Συνέδριο
  10. Στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας ανά ημερομηνία και εκδήλωση

Το πρόγραμμα έχει την δυνατότητα πλήρης επεκτασιμότητας σε mobile συσκευές, με την μορφή application, συνεπώς οι σύνεδροι «κατεβάζοντας» την εφαρμογή, παραμένουν πάντα ενήμεροι για όλες τις εκδηλώσεις και πληροφορίες του συνεδρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Confie, επισκεφτείτε το https://www.itconcept.gr/confie